A polipropilén műanyagból készült medence jelenleg a beton medencék mellett a legelterjedtebb medencetípus. Kedvező ár, gyors kivitelezhetőség, rugalmas méret és forma választék jellemzi.

Az általunk forgalmazott medence UV-stabil, vegyszerálló, 6 mm vastag polipropilén alapanyagból készül. A medence szerkezete speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró. A medenceszerkezet szilárdságát acél zártszelvény váz biztosítja. Tetszőleges méretben, tetszőleges formában, süllyesztett és feszített víztükrű kialakítással, római lépcsővel, ülőpaddal is rendelhető.

A medence szerkezet nem öntartó ezért a medencét terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A medencék kialakítását a megrendelő igényeihez igazítjuk.

A medence telepítéséhez szükséges építő kőműves munkák egyszerűen kivitelezhetőek. Cégünk szakirányítással segíti ügyfeleinket amennyiben a műanyag medencék telepítéséhez szükséges kőműves munkákat saját maguk, vagy az általuk kijelölt szakemberrel kívánják megoldani.